Gemiddeld een 8,9 voor verkoop en een 9 voor aankoop.  

Gemiddeld een 9 voor hypotheekadvies

Vind je droomhuis!

Start jij samen met ons je reis?

Boek nu je gratis droomreisgesprek! 

We nemen snel contact met je op.

Het is gratis en je zit nergens aan vast. 

De reis naar jouw droomhuis start hier

Je wilt eigenlijk verhuizen maar je denkt "het lukt toch niet om een huis te vinden". Zo denken veel mensen vandaag de dag. En dat is logisch. Je leest iedere week wel iets over de overspannen woningmarkt en een vriend van je probeert al maanden om een huis te kopen maar wordt steeds overboden. De woningmarkt zit "op slot". Toch is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Wij bieden jou een paspoort voor het maken van je eigen (all inclusive) reis naar het vinden van je droomhuis.   

  

Jouw eigen droomreis paspoort

Samen bepalen we hoe je reis eruit ziet. Heb je alleen een verkoopmakelaar nodig omdat je al een huis gekocht hebt? Of alleen een hypotheek? Of breng je graag alles onder bij één gerenommeerde partij? Alle reizen zijn mogelijk. Jennifer bijvoorbeeld heeft gekozen voor een all inclusive reis. Wij zijn eerst bij haar langs gekomen voor een nauwkeurige waardebepaling van haar huis en daarbij hebben we ook gelijk de mogelijkheden besproken voor het aankopen van een nieuw huis. We hebben haar uitgebreid geadviseerd en ervoor gezorgd dat alle zaken rondom de aankoop van haar huis vlekkeloos zijn verlopen. De financiering en de taxatie waren binnen een mum van tijd geregeld. En omdat de verkoop van haar huidige huis al is voorbereid kan ze snel starten met de verkoop. Op de dag van de verhuizing waren de opstalverzekering en de nutsvoorzieningen van het nieuwe huis uiteraard al geregeld. De hele reis gestroomlijnd! Ga je ook reizen? Doe dat dan samen met ons! Wij bieden je de volgende route.  

Huis Kopen

 Huis Aankopen

  Wij hebben jouw droomhuis al gevonden 

Wij hebben je droomhuis waarschijnlijk al in onze (toekomstige) portefeuille. Zo niet? Dan vinden wij het huis dat bij je past! Wij gaan graag met je in gesprek over hoe jouw ideale huis eruit ziet. Wil je groter of juist kleiner wonen? Wil je een extra kamer om thuis te kunnen werken of ben je het trap lopen wel beu en wil je alles gelijkvloers? Wat je situatie ook is,  wij zorgen ervoor dat je je verhuisplannen kunt verwezenlijken.    

  

  Grote nieuwbouwportefeuille met circa 50 projecten in Midden-Nederland  
✓ 6 kantoren met circa 500 huizen in verkoop en dagelijks nieuw aanbod 
Zeer ervaren aankoopmakelaars met een groot netwerk      
Je ontvangt de nieuwste huizen nog voordat ze op funda en dekeizer.nl staan

Hoe we het droomhuis van Jennifer hebben gevonden  

  

Jennifer is in verwachting van haar tweede kindje en wilde samen met haar vriend Danny graag een groter huis met meer kamers en een tuin waarin de kinderen lekker de ruimte hebben om te spelen. Wij hebben eerst een selectie voor haar gemaakt met huizen die aan hun wensen voldoen. Daar zat in eerste instantie hun droomhuis nog niet tussen. Hun wensen zijn ingevoerd in ons zoekersysteem waarbij ze realtime het nieuwste aanbod van alle makelaars ontvingen, nog voordat dit op interrnet te vinden was! Op een gegeven moment zagen ze een huis wat hun aansprak. We hebben als één van de eersten een afspraak voor een bezichtiging ingepland. De woning bleek nog niet helemaal perfect te zijn, maar bood veel mogelijkheden. Hier konden ze hun droomhuis van maken!   

  

Eén van onze gespecialiseerde aankoopmakelaars heeft een bod uitgebracht. Hij was zeker niet de enige, maar liefst 20 biedingen kreeg de verkopend makelaar binnen. Wat bleek? Het bod werd geaccepteerd. Flink hoger dan de vraagprijs weliswaar, maar netjes binnen budget en ze hadden zelfs nog een potje voor de verbouwing.

  

  

Boek nu je droomreisgesprek 

bij Nicole! 

Droomreisgesprek aanvragen

Huis Financieren

 Huis Financieren

Groter of kleiner wonen?

Wil je groter of juist kleiner wonen? Wat je situatie ook is, onze eigen hypotheekafdeling GeldXpert zorgt ervoor dat de financiering vlekkeloos verloopt.

Groter wonen | Dezelfde maandlast

Wil je groter gaan wonen? Jouw droomhuis is binnen handbereik! Als gevolg van de gestegen huizenprijzen in de afgelopen periode is de kans namelijk groot dat je inmiddels een flinke overwaarde hebt opgebouwd op je huidige huis. Met deze overwaarde kun je een groter huis kopen! En weet je wat nog het mooiste is? Je maandlasten stijgen nauwelijks of blijven misschien wel gelijk. De rente voor hypotheken is momenteel namelijk extreem laag, dus zelfs als je een grotere woning gaat kopen, ga je er maandelijks niet op achteruit. Je nieuwe hypotheek kun je voor de komende 20 of zelfs 30 jaar veilig stellen. Jennifer heeft gekozen voor een hypotheek bij Obvion die ze voor 20 jaar vast heeft gesteld tegen een rente van 1,43%. Eén van onze hyptoheekadviseurs had binnen vier weken de financiering rond. Dat wil jij toch ook?

Kleiner wonen | Lagere maandlast

Denk je eraan om kleiner te gaan wonen of je huis in te ruilen voor bijvoorbeeld een appartement? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Doordat je een huis koopt met een lagere koopsom dan je huidige huis, dalen je maandlasten. En het verschil tussen de verkoopopbrengst van je huidige huis en de koopsom van je nieuwe huis, kun je op je bankrekening bijschrijven. Dus je houdt iedere maand meer geld over en je hebt een potje voor de oude dag. Zo heb je wat ruimte om bijvoorbeeld een mooie boot te kopen of om de wensen te vervullen die nog op je bucketlist staan. Ideaal toch?      

Huis Taxeren

 Huis Taxeren

Hoe de taxatie van Jennifer haar huis verliep

Voor de financiering vroeg de bank van Jennifer om een taxatierapport. Onze hypotheekafdeling heeft deze in overleg met onze taxatieafdeling uitgezet bij een goede taxateur waar ze veel mee samenwerken en goede ervaringen mee hebben. Na een een aantal dagen ontving Jennifer het rapport netjes in haar mailbox. De hypotheekafdeling heeft het rapport nog dezelfde dag doorgestuurd naar de bank. Op naar de notaris!

 Huis Verkopen

4. Huis Verkopen

De verkoop van Jennifer haar huis

Het duurde even voordat Jennifer en Danny hun droomhuis hadden gevonden, maar de verkoop van hun huis in Nieuwegein heeft niet lang geduurd. Na een aantal dagen was er al een mondeling overeenkomen. Ze hebben in overleg met onze makelaar Erik gekozen voor een stel dat al een jaar op zoek was naar een huis. Het stel wil graag gaan samenwonen, maar viste keer op keer achter het net. Ze hadden net niet het hoogste bod, maar omdat ze mede dankzij de overwaarde flink wat eigen geld inbrachten hebben ze besloten om geen ontbindende voorwaarden financiering op te laten nemen in de koopovereenkomst. De andere bieder was dit wel van plan. Jennifer en Danny vinden deze extra zekerheid belangrijk en hebben besloten de woning aan het stelletje te verkopen en niet aan de hoogste bieder. Dus ook zij waren aan hun droomhuis geholpen en Jennifer en Danny hebben hun huis voor een geweldig bedrag verkocht!  

Onze makelaar Erik heeft in een videogesprek de hele overeenkomst uitgelegd aan zowel Jennifer en Danny als het aankopende stelletje. Na de mondelinge overeenkomst is de overeenkomst door beide partijen digitaal ondertekend. Het systeem stuurt gelijk ook een afschrift naar de notaris zodat deze kan gaan beginnen met het voorbereiden van het notarieel transport. Al met al een snelle verkoop met een strakke planning en organisatie. Wij kiezen ervoor om alle woningen (dus ook die van Jennifer) die wij in verkoop krijgen met een uitgebreid pakket op funda te presenteren waardoor het bereik, het aantal weergaven en de contactaanvragen van de woning significant (tot wel 90%) stijgen ten opzichte van woning die deze uitgebreide presentatie niet hebben. Ook plukt Jennifer de vruchten van ons grote aantal volgers op social media (circa 20.000). Zo heeft haar woning een nog groter bereik!  Alle communicatie en processen zowel bij ons intern als met externe partijen is naadloos op elkaar afgestemd. Zo zorgen we ervoor dat jouw reis soepel verloopt!

  

  

Het droomreisgesprek

Om je het beste te adviseren maken we graag een (digitale) afspraak met je. In dit gratis en vrijblijvende gesprek gaan we eerst de waarde van je huidige huis bepalen. Hoeveel overwaarde heb je precies en welke mogelijkheden biedt dat? Zodra we dat weten gaan we samen met jou de beste route uitstippelen. Bij De Keizer makelaarsgroep zit alles onder één dak. Wij informeren je over alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis, van de inventarisatie van je wensen tot de financiering en een eventuele taxatie. En de koper van jouw huidige huis hebben we ook in ons bestand. Handig toch? Vraag vandaag nog je gratis droomreisgesprek aan bij onze collega Nicole! 

Boek nu je droomreisgesprek bij Nicole! Ze neemt snel contact met je op.

Het is gratis en je zit nergens aan vast. 

Wat onze klanten over ons zeggen

  

"Goede ervaring met Keizer. Ervaren makelaar met kennis van de lokale markt en zijn realistisch in het bepalen van de vraagprijs en de uiteindelijke opbrengst"

Verkoper Herman Heijermanshove 51, Nieuwegein

  

  

"Fijn makelaarskantoor met meedekende, oprechte en eerlijke medewerkers. 

Denkt in oplossingen. Zeker een aanrader"

Aankoper Boterhoeve 6, Vleuten 

  

  

"Uitstekende begeleiding een communicatie door de mensen van De Keizer. 

Ik zou eigenlijk niets kunnen bedenken wat beter had gekund"

Verkoper Aziëlaan 380, Utrecht

  

  

"Erg deskundig en altijd goed bereikbaar. Het heeft even mogen duren voordat we het juiste huis gevonden hadden, maar de Keizer Makelaars stond altijd voor ons klaar"

Aankoper Weesperveste 19, Nieuwegein 

  

Built with